به گزارش پـایگاه خبری تهران ۲۴، محمدصادق کوشکی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با سراج۲۴ اظهار کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی انسانی تربیتشده در مکتب انقلاب اسلامی و حضرت امام (ره) بود به همین خاطر همه ویژگیها و نمادهای انقلاب اسلامی و انسان مطلوب انقلاب اسلامی را در شهید سلیمانی همرزمانش پیدا خواهیم کرد.
شباهت سردار سلیمانی با شهید بروجردی
وی ادامه داد: ما از سالهای دفاع مقدس تا به امروز چهرههایی شبیه سردار سلیمانی داشتیم که مردم برخی از آنان را میشناسند و بسیاری از آنان را نمیشناسند؛ شهید بروجردی فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) بین مردم کمتر شناختهشده است، وقتی شخصیت شهید بروجردی را بررسی میکنیم میبینیم که با شهید سردار قاسم سلیمانی شباهتهای بسیاری دارد.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه برخی از فرماندهان شهید مشهور بوده و برخی از آنان شناختهشده نیستند، گفت: فراموش نکنیم این افراد مجموعهای از انسانهای تراز انقلاب اسلامی هستند که در مکتب حضرت امام (ره) و با مؤلفههای دینی، علمی، کارآمدی، توان اجرایی و مدیریتی تربیت شدند که تنها به ادای تکلیف فکر کردند در واقع این شهدا، زندگی جهادی را انتخاب کرده بودند.
سردار سلیمانی بر اساس سبک زندگی انقلاب اسلامی زندگی کرد
وی بیان کرد: شاید بهترین توصیف برای چهرههایی مانند سردار سلیمانی و همقطارانش این باشد که آنان بر اساس سبک زندگی انقلاب اسلامی زندگی کرده و بر اساس همان از زیباترین سبک مرگ یا همان شهادت استقبال کردند.
کوشکی با تأکید بر اینکه باید انقلاب اسلامی را به روایت بنیانگذارش و آنانی که آن را به خوبی شناختند بشناسیم، افزود: این افراد شناخت خود را با پایبندی به انقلاب اسلامی تضمین کردند که در این مسیر چهرههایی مانند شهید بهشتی و رجایی را میبینیم. البته فراموش نکنیم که رهبر انقلاب نیز جانباز این مسیر هستند.
وی عنوان کرد: بسیاری از افرادی مانند سردار سلیمانی مکتب انقلاب اسلامی و امام (ره) را شناختند که باید به وسیله آنان انقلاب اسلامی، ارزشها و دستاوردهای آن را بشناسیم و به جهان معرفی کنیم، قطعاً در پی معرفی نگرش، بینش و سبک زندگی شهید سلیمانی، بینش و سبک انقلاب اسلامی نیز در دنیا ترویج پیدا خواهد کرد.
انقلاب اسلامی درخت اندیشه و چهرههایی مانند سردار سلیمانی میوه آن است
این کارشناس مسائل سیاسی در خصوص نمادها و چهرههای محور مقاومت گفت: شهدایی مانند عماد مغنیه معروف به حاج رضوان، سردار سلیمانی، ابو مهدی المهندس، عارف حسینی در پاکستان، شهدای مظلوم و گمنام این مکتب در افغانستان و سید عباس موسوی دبیر کل شهید حزبالله لبنان از جمله شهدای برگزیده امت اسلامی هستند که اگر مکتب انقلاب اسلامی را معرفی کنیم همه این نمادها نیز معرفی خواهند شد.
وی تصریح کرد: هر اندیشهای را با محصولش و هر درختی را با میوهاش میشناسند، انقلاب اسلامی درخت اندیشهای است که میوه آن چهرهها و عملکرد آنهاست.
کوشکی ضمن اشاره به اینکه برخی از مسئولان لیاقت، ظرفیت و فهم مکتب انقلاب اسلامی را نداشته و ندارند، خاطرنشان کرد: ما با این مسئولین کاری نداریم و سوالمان این است که چگونه این افراد توانستند در جمهوری اسلامی مسئول شوند؟! اینیک نقص بزرگ است.
مسئولان به فکر ترویج انقلاب اسلامی از طریق عملکردشان باشند
وی تشریح کرد: فضای فعلی کشور ایجاب میکند کسانی که ظرفیت، درک و لیاقت فهم مکتب انقلاب اسلامی را دارند بیش از گذشته برای شناختن انقلاب اسلامی و فهم دستاوردهای آن تلاش کنند و سبک انقلاب اسلامی را فرابگیرند و به آن بیشتر عمل کنند. در واقع مسئولان باید به فکر ترویج انقلاب اسلامی از طریق عملکردشان باشند.
سردار سلیمانی خود را سرباز میدانست
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه آنچه که در منطقه رخداده پیامد انقلاب اسلامی بوده است، اظهار کرد: سربازان گمنام، خوشنام، شهید و در آرزوی شهادت تحولی را در منطقه رقم زدند و محور مقاومت را ایجاد کردند که در این میان سردار سلیمانی سهم فرماندهی داشت و خود را سرباز میدانست.
وی افزود: سردار سلیمانی ترجیح میداد که یک سرباز است تا این خطا پیش نیاید که یک نفر این محور را رقمزده است؛ تعبیر امام راحل از خودشان این بود که اگر نباشند انقلاب اسلامی مسیر خود را طی خواهد کرد، حال امام وقتی در مورد خود چنین سخنانی را مطرح میکنند طبیعتاً سربازان امام همینگونه هستند.
شهدا سرمایهای تمامنشدنی برای ادامه مسیر انقلاب اسلامی
کوشکی در پایان با بیان اینکه با شهادت سردار سلیمانی، سرمایه بزرگی را از دست دادیم، مطرح کرد: شهید بهشتی اعتقاد داشتند شهید از دست رفته نگویید بلکه بگویید شهید بهدست آمده است، تعبیرشان این بود اگر ما توان و فهمش را داشته باشیم شهدا سرمایهای تمامنشدنی برای ادامه مسیر انقلاب اسلامی خواهند بود.
https://tehran-24.ir/?p=12492