به گزارش تهران۲۴، آیین اختتامیه اولین جشنواره شعر نماز جمعه و اختتامیه دومین جشنواره عکس شکوه جمعه با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجتالاسلام حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در مجتمع فرهنگی آدینه تهران برگزار شد.
حاج علی اکبری: حادثه آبادان همه را داغدار کرد
در این برنامه حجتالاسلام حاج علی اکبری با تسلیت حادثه آبادان گفت: این حادثه قبل همه ملت را داغدار کرد و امیدوارم با پیگیری و شناسایی مقصران و کمک به بازماندگان قدری از داغ مردم آبادان کاسته شود.
ما ائمه جمعه هم حق نماز جمعه را ادا نکردهایم، چه رسد به دیگران
وی درباره نماز جمعه گفت: واقعیت این است که نماز جمعه عنایت بزرگ پروردگار به ما است و آثار و برکات نماز جمعه در بخشهای گوناگون قابل مشاهده است و ما هنوز خیلی فاصله داریم تا بتوانیم حق نماز جمعه را ادا کنیم. ما ائمه جمعه نتوانستیم حق نماز جمعه را ادا کنیم چه رسد به دیگر نخبگان جامعه.
بکارگیری هنر برای ترویج دین اول خدمت به همان هنر است
حاج علی اکبری با اشاره به اینکه بکارگیری هنر در خدمت دین اول سبب فیض آن هنر میشود، گفت: وقتی هنر در خدمت دین باشد، هم به رسالتش عمل میکند و هم اینکه با انتشار آموزههای دینی خودش بیشترین بهره را میبرد.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ادامه داد: این جلسه رویکردی دارد و آن هم دعوت از اصحاب هنر است که اولاً خود را در محضر نماز جمعه صفا دهند و هم به رسالت و مسئولیتشان عمل کنند و ما هم بتوانیم با استفاده از ظرفیتهایی که داریم به ترویج نماز جمعه بپردازیم.
جشنواره آغاز راه است و باید ادامه دهیم
حاج علی اکبری گفت: جشنواره در دو بخش عکس و شعر انجام شد و این کار آغاز خوبی بود و باید ادامه پیدا کند، همچنین آثار خوبی به جشنواره رسید و تشکر میکنم از دستاندکاران و هیأت داروران جشنواره.
حضور شاعران و عکاسان جوان در جشنواره مایه مباهات است
وی درباره جشنواره شعر گفت: در بخش شعر آقای قزوه وارد میدان شدند و دوستان را هم دعوت کردند و این کار هم حرکت خوبی بود و از مشارکت مرکز موسیقی صدا و سیما و کمک دیگر عزیزان و صاحبان آثار و شاعران خصوصاً شاعران جوان و عکاسان عزیز تشکر میکنم. از دوستان خودم در نهاد نماز جمعه هم سپاسگذارم و انشاالله خدا به همه ما توفیق دهد که از خدمتگذاران آستان نماز باشیم.
خاطره جالب قزوه از علامه حسنزاده آملی
در ادامه علیرضا قزوه رئیس هیأت داوران جشنواره شعر نماز جمعه گفت: بزرگان و روحانیت همیشه در ادبیات ما بودهاند و به ما نزدیک بودهاند. امام خمینی و رهبر انقلاب همیشه با ادبیات سر و کار داشتهاند. ما بزرگداشتهایی برای علما گرفتیم از جمله برای علامه حسنزاده آملی، به یاد دارم حدود ۲۰ سال قبل که تعدادی شاعر به آمل به نزد علامه رفتیم، با بزرگان شعر بودیم که در مسیر دیدیم که ۲۰ کیلومتر مانده آمل به ما علامت دادند که بایستید. علامه حسنزاده آملی در ۲۰ کیلومتری آمل به استقبال شعرا امده بودند و این کارشان برای من درس اخلاق است که چقدر برای اهالی شعر و ادب احترام قائل بودند و این احترام را امروز هم از آقای حاج علیاکبری دیدیم.
وی ادامه داد: امسال امانتی بر دوش ما گذاشته شد که خوب داوری شد و استقبال هم خیلی درخشان و خوب بود امیدوارم مورد قبول واقع شود.
انتهای پیام/
https://tehran-24.ir/?p=118101