×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

جدیدترین ها

امروز : چهارشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 4 December , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تاجیک: شورش‌های متعددی در راه است! / “تمسخر انتخابات و صندوق رأی” برای برداشتن سلاح

حجت الاسلام و المسلمین سیدضیاءالدین آقاجانپور، نماینده ولی فقیه در وزارت دفاع طی سخنانی در نشست مسئولان فضای مجازی اداره های سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با اشاره به اهمیت فضای مجازی در عصر کنونی گفت: رهبر معظم انقلاب بارها و صراحتا در این حوزه بیاناتی داشته اند؛ هنگامی که ایشان می فرمایند اگر رهبر نبودم در فضای مجازی فعالیت می کردم؛ خود گواه میزان اهمیت و تاثیر این فضا در آحاد جامعه است.

به گزارش تهران۲۴، وی با بیان نقش افسران جنگ نرم در مجموعه دفاعی کشور گفت: دشمنان با وارونه جلوه دادن مسائل داخلی و خارجی کشور، در صدد القای ناکارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و اگر افسران جنگ نرم در حوزه فضای مجازی غفلت کنند، برکات و دستاوردهای بی شمار این انقلاب شکوهمند برای آحاد جامعه و به ویژه نسل های جوان تر مغفول می ماند.[۱]

*نظام جمهوری اسلامی ایران اگرچه همانند سایر حکومت‌های جهان با مشکلاتی روزمره مواجه است اما قاعده کار برای مردم و حکومت اینست که در کنار رؤیت این مشکلات و دانستن راهکارهای رفع آنها به نیمه پر لیوان هم نگاه کنند و مثبتات خویش را بدانند و بر آن صحه بگذارند.

دانستن مثبتات و کارآمدی‌های یک نظام سیاسی برای مردم؛ موهبت‌های بزرگی را همراه با خود دارد که از بزرگترین آنها می‌توان به حفظ موهبت‌های فعلی و ریل‌گذاری برای کسب موفقیت‌های بیشتر در همه عرصه‌ها اشاره کرد. چه اگر مردمی امتیازات کشور خود را ندانند؛ عکس این قضیه رخ می‌دهد و نه تنها امتیازات فعلی از دست می‌رود بلکه خطرات بزرگی مثل “فتنه اقتصادی” نیز در پیش رو قرار می‌گیرد.

بیان کارآمدی‌های نظام سیاسی کشور در کنار طرح مشکلات و ارائه راهکارهای معقول و نخبگانی برای رفع آنها از ضرورت‌های امروز جامعه ایران است. اهمیت این ضرورت از آنروست که امروز عده‌ای به کمین نشسته‌اند تا از پس کتمان مثبتات نظام و افق روشن پیشِ‌رو؛ ماهی اغتشاش را صید کنند و به قول حجاریان از جنوب تا شمال تهران را به آتش بکشانند!

در اشاره به اهمیت آنچه که حجت‌الاسلام آقاجانپور بیان کرده‌اند؛ لازم به ذکر است که امروز عده‌ای کمر بسته انکار امتیازات کشور هستند و عملا دفاع از نظام را حرام می‌دانند!

“سابوتاژ” در کمین مردم

تاجیک: شورش‌های متعددی در راه است!

تاجیک: شورش‌های متعددی در راه است! / "تمسخر انتخابات و صندوق رأی" برای برداشتن سلاح

محمدرضا تاجیک، فعال اصلاح‌طلب و از تئوریسین‌های این جریان خاص سیاسی اخیراً در مصاحبه‌ای که سایت جماران آنرا منتشر کرد، گفته است:

“این امکان وجود دارد که برای یک دوره کوتاه مرهمی برای بحران‌های اقتصادی موجود پیدا شود، اما ضعف ریشه‌ای در مدیریت اقتصادی کشور زخم‌هایی را ایجاد کرده که به سادگی قابل التیام نیست و در آینده نزدیک همین زخم‌ها موجب جوشش شورش‌های متعددی در کشور خواهد شد“!

او در صحبت‌های خود همچنین در اشاره به اغتشاشات اصفهان می‌گوید: معضل کنونی آب در ایران به دلیل اعمال سیاست‌های لحظه‌ای شکل گرفته است. در حالیکه پهنه جغرافیایی ایران برای قرن‌های متمادی مشکل آب داشت و با مدیریت صحیح مانع از بروز بحران شده بود.[۲]

*ما در محضر مردم ۲ سؤال را پیرامون اظهارات تاجیک مطرح می‌کنیم و قضاوت را بر عهده مخاطبان محترم می‌گذاریم:

یکم_ در نزد کدام مکتب سیاسی یا رویه حکومتی؛ اندیشمندان و رجال سیاست هنگام طرح مشکلات کشور در رسانه، به جای ارائه معقولات مسئله و تأکید بر حفظ امنیت اما به “جوشش شورش‌های متعدد” اشاره می‌کنند؟

دوم_ آیا همین اظهارات تاجیک و “نشان دادن مسیر شورش” نشان نمی‌دهد که چرا زاینده رودی که در قرون ماضیه هم بعضا کم‌آب بوده اما در روزهای اخیر با چالش اغتشاش هم مواجه شد!؟ نقش خواص و راهبران افکار عمومی در قرار گرفتن گزینه اغتشاش در مسیر زاینده‌رود چیست!؟

ما پیش از این طی ده‌ها گزارش در وبلاگ مشرق پیرامون مفهومی به نام “فتنه اقتصادی” و نقش و راهبرد فرماندهان فتنه توضیحاتی مبسوطی را ارائه کرده‌ایم.

بیان این مفهوم نیز ضروری به نظر می‌رسد که بر خلاف اظهارات سیاسی تاجیک و تشویق‌های مدام او برای سابوتاژ اقتصادی؛ نظر اندیشمندان صاحب کارنامه در اقتصاد اینست که معضلات اقتصاد ایران نه تنها بحران نیستند بلکه مقادیری از آنها راه حل‌های صریح و حتی بعضا کوتاه مدتی دارند که “مدیریت جهادی و رأی خوب” لازمه جاری شدن این راهکارهاست.

(سابوتاژ به معنی خرابکاری؛ اصطلاحی رایج در اشاره به تقلا برای آغاز اغتشاش از مسیر مشکلات اقتصادی است)

***

جمهوری بدون انتخابات!

“تمسخر انتخابات و صندوق رأی” برای برداشتن سلاح

تاجیک: شورش‌های متعددی در راه است! / "تمسخر انتخابات و صندوق رأی" برای برداشتن سلاح

لیدر اصلاح‌طلبان اخیراً در دیدار با برخی اعضای جبهه اصلاحات گفته است:  ما در مقابل کسانی قرار می گیریم که می گویند ما جمهوری را قبول نداریم و نمی خواهیم؛ در حالی که دستاورد مهم انقلاب ما این است و اتفاقا در این زمینه ما باید گفت و گو کنیم و حتی کسانی که می گویند جمهوری را قبول ندارند اگر حاضر به گفت و گو باشند با آنها گفت و گو کنیم. اما مسأله این است که آن جریان به حذف نگاه می کند. یعنی صحبت های شما را قبول نمی کند تا بنشینید و با هم گفت و گو کنید. اگر بتوان گفت و گو کرد خیلی خوب است و باید هم آن را انجام دهیم.

به گزارش امتداد، او همچنین تصریح می‌کند: من معتقدم با کسانی که در جمهوریت وجه مشترک داریم با حسن نیت واقعی-نه به پشتیبانی از بیگانه یا تحت تأثیر بیگانه یا کسانی که عوام فریبانه می آیند و می گویند نمایندگی مردم را داریم- اما می گویند می خواهیم «جمهوری سکولار ایجاد کنیم»، گفت و گو کنیم. چرا که بخشی از جامعه هست که می گوید ما جمهوری را قبول داریم، اما روی جمهوری «اسلامی» حرف داریم. ما هم می گوییم روی سکولار بودن جمهوری حرف داریم. ما می توانیم با هم گفت و گو می کنیم.

خاتمی می‌افزاید: الآن در برخی دادگاه ها جرم فرد «اصلاح طلبی» است. اصلاح طلبی می گوید من اسلام را قبول دارم و جمهوری را هم قبول دارم و جمهوری اسلامی را هم با این قرائت مطرح می کنم.

رئیس شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در ادامه اظهارات خود همچنین گفته است:

“نمی دانم احزاب دارند چه کار می کنند و حتما کارهای خوبی دارند می‌کنند و من خبر ندارم. ولی بروز و ظهور ما به عنوان اصلاح طلبان، چه احزاب و چه جبهه ما، نزدیک انتخابات است. یکی دو ماه مانده به انتخابات تحرک ایجاد می شود و لیستی درست می کنیم یا نمی کنیم، توافق می کنیم یا نمی کنیم، شرکت می‌کنیم یا نمی‌کنیم؛ بعدا دوباره بسته می شود. در عین حال که به نظر من جبهه باید بتواند کارهای پژوهشی و بررسی های اساسی داشته باشند.“[۳]

*تمسخر و مضحکه جایی در سیاست‌ورزی معقول و ادبیات دینی ندارد.

 آقای خاتمی در بخش پایانی اظهارات خود با اشاره به جمله “شرکت می کنیم یا نمی‌کنیم”(!) عملا تمام حرف‌هایش مبنی بر لزوم جمهوری و دموکراتیک بودن را به سخره گرفته و مهمتر اینکه مخاطب را نیز احمق پنداشته است!

و البته جز این هم انتظاری نیست از جانب کسی که در دو انتخابات ۹۸ مجلس و ۱۴۰۰ ریاست‌جمهوری صراحتا گزینه “تحریم خاموش انتخابات” (نامزد نداشتن در اعتراض به ردّ صلاحیت‌ها) را تشویق کرده است. [۴][۵]

تشکیلات جبهه اصلاحات و شخص لیدر آنها به اثبات رفتار تحریمی خود در دو انتخابات اخیر و به امضای شخص سعید حجاریان که پس از انتخابات ۱۴۰۰ در توییتر خود نوشت: “اصلاحات صندوق‌محور مُرد”! دیگر عملا با جمهوری و با دموکراسی هیچ میانه‌ای ندارند و بر طریق شورش مسلحانه گام برمی‌دارند.

آقای خاتمی بهتر از هرکسی می‌داند که در پس به سخره گرفتن دموکراسی با عبارت “شرکت می‌کنیم یا نمی‌کنیم”! و سکوت تأییدآمیز در قبال “مرگ صندوق رأی”؛ صدای نفیر گلوله‌ها و سردی حمام خون در خیابان‌ها نهفته شده که برخی خواب آنرا در “فتنه اقتصادی” دیده‌اند.

خواص کشور هم باید مثل آقای خاتمی به این حقیقت پیش‌گفته عارف شوند تا از قِبَل آنها مردم نیز آگاه شوند…

***

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.