×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

جدیدترین ها

امروز : چهارشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۱  .::.   برابر با : Wednesday, 25 May , 2022  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تعطیلی نانوایی‌ها در آذربایجان‌غربی صحت ندارد/ کاهش ساعت کاری واحدهای پخت نان روغنی همانند سال‌های قبلی است

به گزارش تهران۲۴ از ارومیه، حجت الاسلام بهنام دلریش دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان‌غربی، در اواخر اسفندماه ۱۴۰۰ با حضور اعضای اصلی این ستاد و نیز با حضور رئیس اتاق اصناف مرکز آذربایجان‌غربی به عنوان عضو مدعو تشکیل جلسه داد و در جریان این جلسه در خصوص موضوعات مرتبط با ماه مبارک رمضان بحث و تبادل نظر شد.

وی گفت: ساعت کاری و نوع فعالیت واحدهای صنفی از جمله رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها، واحدهای پخت نان روغنی و نان سنگک و دیگر صنوف از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود که با حضور مسؤولان مربوطه و پس از اعلام نظر تخصصی و عمومی در این موضوعات به تصویب اعضاء رسید و در نهایت مصوبه این جلسه برای اجرا به دستگاه‌های مربوطه، که همگی به عنوان عضو اصلی یا میهمان در جلسه حضور داشتند، ابلاغ شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: موضوع کاهش ساعت کاری واحدهای صنفی پخت نان روغنی و نان سنگک در ماه مبارک رمضان و فعالیت این واحدها در شیفت عصر، نه تنها موضوع جدیدی نیست بلکه این امر در سایر شهرها و استان‌ها نیز از سوی اتاق اصناف آن استان و شهر و سایر دستگاه‌های متولی رسیدگی به وضعیت فعالیت صنوف ابلاغ شده و لازم به اجرا است.

دلریش ادامه داد: فعالیت واحدهای نانوایی در رسته پخت نان لواش بدون محدودیت و همانند گذشته در حال انجام است و واحدهای پخت نان روغنی و نان سنگک، با توجه به نظرات تخصصی مسؤولان صمت، اتاق اصناف و اعضای حاضر در جلسه مبنی بر اینکه فعالیت این واحدها مصداق روزه‌خواری بوده و اینکه این نوع نان پس از چند ساعت کیفیت خود را دست می‌دهد، بنابراین این واحدهای صنفی مجاز به پخت نان در شیفت عصر از ساعت ۱۵ عصر به بعد هستند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس رسم هر ساله، مجوزهایی از سوی دستگاه‌های متولی به واحدهای صنفی اغذیه فروشی در اطراف بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، ترمینال‌ها، فرودگاه‌ها و دیگر مراکز دارای احتمال حضور مسافران یا افراد دارای عذر شرعی ارائه شده و این مراکز با رعایت قوانین مربوطه می‌توانند نسبت به فعالیت اقدام کنند، اما در خصوص فعالیت واحدهای پخت نان روغنی و نان سنگک در ایام رمضان هیچ مجوزی صادر نمی‌شود و این واحدها تنها در ساعت مقرر مجاز به فعالیت خواهند بود.

انتهای پیام/

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.